Cautare

2286 de rezultate pentru "trecerea timpului" (3.02 secunde)
Pe langa amenajarea spatiilor verzi pana in cele mai mici detalii, autoritatile locale din Sectorul 3 sustin ca, pana in vara anului viitor, bucurestenii care vor vizita Parcul Titan vor avea multiple modalitati de petrecere activa a timpului liber.
(Continuare) "Ponta poate fi un politician de calibrul lui Iliescu si Basescu, dar trebuie sa treaca proba timpului" - Evz: ... Trebuie insa sa treaca proba timpului.
De-a lungul timpului fabrica a trecut prin numeroase transformari. ... Femeia in business Bibiana Stanciulov a trecut de-a lungul timpului printr-o serie de incercari complicate.
Obiceiul martisorului este de fapt o secventa dintr-un scenariu ritual de innoire a timpului - primavara, la moartea si renasterea simbolica a Dochiei. ... Asemanator Ursitoarelor care torc firul vietii copilului la nastere, Dochia torcea firul anului primavara, la nasterea timpului calendaristic.
De asemenea, profesorul Maldacena mai considera ca universul exista in 9 dimensiuni ale spatiului si una a timpului. Cercetatorii japonezi sunt cei care au incercat sa abordeze aceasta problema furnizand dovezi matematice ca principiul holografic ar putea fi unul corect.
- Ati calatorit mult in lume, de-a lungul timpului. ... - De-a lungul timpului ati ajutat si multi tineri, in sensul ca i-ai pregatit sa intre la Arte Plastice.
Toate acestea m-au facut sa ma simt ca in cele mai frumoase hoteluri pe care le-am vizitat in strainatate, de-a lungul timpului. ... Frumoasa Valentina Pelinel si-a petrecut mare parte a timpului in hotel, realizand diferite activitati.
Sonetele Evei Constantinescu ne ridica in locul emotiilor pure, acolo unde forta timpului nu mai razbate. ... Din cenusa timpului se ridica timpul poeziei pentru Eva Constantinescu.
le-a rasplatit astfel dorinta lor fierbinte de a intelege semnele timpului. ... Aceasta asociere dintre Sfantul Andrei si primejdiile timpului de iarna poate aminti misiunea incredintata apostolilor de a-i scoate pe diavoli, de a intari sufletele oamenilor impotriva uneltirilor nimicitoare ale Duhului Rau.
Prin ea, poti pasi in afara timpului. De aceea oricine vrea sa fie iubit, oricine vrea sa iubeasca. Si nimeni nu stie de ce este data atata importanta dragostei, de ce exista o tanjire atat de adanca dupa dragoste.
De-a lungul timpului, AMNA a cucerit publicul cu piese precum Tell me why, In oglinda (feat.
De-a lungul timpului, cand ne referim la mancare - calitate si cantitate: ... Alimentatia poporului roman de-a lungul timpului a fot una bazata pe cereale , zarzavaturi, fructe si lactate ...
De fapt, aceste produse traditionale sunt obtinute in conditii cat mai asemanatoare cu cele care au fost obtinute de-a lungul timpului.
Reperul ramane acolo, in cremenea neschimbatoare a timpului, iar noi lunecam zilnic spre batranete, din chiar clipa nasterii. ... Am recapitulat in minte numele catorva dintre cei cu care faptuiam isprava arderii pe rug a timpului.
Astfel, Drumul Magiunului” in lume se intersecteaza la Ningbo cu Drumul matasii”, dovada ca popoarele care nu isi uita traditiile si cultura sunt cele care trec testul timpului si pot lega relatii comerciale in vremurile moderne.
Avem dovada sutelor de milioane de copii vaccinati de-a lungul timpului (Autoare: ... In plus, avem dovada sutelor de milioane de copii vaccinati de-a lungul timpului.
La ora actuala, munca suplimentara este definita de Codul Muncii ca fiind munca prestata in afara duratei normale a timpului de munca saptamanal, adica de 8 ore pe zi si de 40 de ore pe saptamana.
In restul timpului vor fi temperaturi usor mai ridicate, ce se vor situa in marea lor majoritate peste normalul lunii decembrie, cu medii ale valorilor diurne de 4…8 grade si ale celor nocturne de -4 pana la 1 grad.
Perceperea subiectiva a trecerii timpului este mai importanta pentru noi, decat timpul calendaristic. Procesul derularii timpului subiectiv poate fi incetinit, astfel incat sa prelungim viata noastra de cateva ori;
Sustinatorii ideii potrivit careia tunelurile din zona reprezinta o poarta de trecere dincolo, intr-o alta dimensiune a spatiului si timpului, intr-un univers paralel, sunt de parere ca motivul socului este strans legat de faptul ca tocmai poarta energetica spre acea noua lume ar fi fost deranjata de actiunea omului.
google-analytics.com